کد خبر 139956
۱۳ آبان ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۰

نویسنده کودک و نوجوان در گفت و گو با حیات:

فضای مجازی، بستر مناسبی برای تبلیغات فرهنگی است

فضای مجازی، بستر مناسبی برای تبلیغات فرهنگی است

ذاکری گفت: کودکان و نوجوانان زمان بسیاری را در فضای مجازی می گذرانند، بنابراین فعالان فرهنگی نیز می توانند از این فرصت ایجاد شده به حدی مطلوب برای تبلیغات آثارخود و جذب مخاطبان استفاده کنند.

امیرحسین ذاکری نویسنده و روزنامه نگار در حاشیه نخستین همایش تجلیل از مروجان ادبیات پایداری در حوزه کودک و نوجوان در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری حیات اظهار کرد: انتقال مفاهیم و ارزش های دفاع مقدس به کودکان و نوجوانان در بستر فرهنگی مخصوصا در حوزه ادبیات داستانی امکان پذیر است. البته زیر ساخت ها در حوزه نگارش ادبیات کودکان ضعیف است و ارتباطی بین کودکان با نویسندگان این حوزه وجود ندارد.

وی ادامه داد: بهترین راهکار برای ایجاد ارتباط بین نویسندگان و مخاطبان، استفاده از رسانه هاست. با توجه به استفاده ویژه کودکان و نوجوانان از شبکه های اجتماعی و زمان بسیار زیادی که در فضای مجازی می گذرانند، ما نیز به عنوان فعالان فرهنگی این حوزه باید از بستر ایجاد شده در فضای مجازی برای تبلیغات و جذب مخاطبان استفاده کنیم.

نویسنده کودک و نوجوان درباره نحوه ایجاد این نوع ارتباط گفت: ادبیات پایداری کودک و نوجوان باید در فضای مجازی تبلیغ شود، مخاطب جذب کند تا در این عرصه به موفقیت برسد زیرا تبلیغات در شبکه های اجتماعی باعث تشویق نسل های جدید به روی آوردن به کتاب و کتاب خوانی و بهبود وضعیت ادبیات می شود.

ذاکری ادامه داد: شکاف عمیقی بین علایق و نیازهای کودکان و نوجوانان و تولیدات فرهنگی در کشور وجود دارد، این شکاف باید با کمک تمامی فعالان عرصه فرهنگی و رسانه ها پر شود، اگر محتوای موجود در فضای مجازی از تولیدات فرهنگی به خصوص ادبیات تامین شود، باعث معرفی نوییسندگان و آثارشان و جذب مخاطبان نسل جدید می شود.

مبینا آقاخانی

برچسب‌ها